De 3 kædeled

I Odd Fellow Ordenen ønsker vi at samle mennesker i VENSKAB - KÆRLIGHED - SANDHED. 3 grundprincipper symboliseret med De tre kædeled.

Odd Fellow Ordenens 4 påbud er:

  •         Besøge de syge
  •         Hjælpe de trængende.
  •         Begrave de døde.
  •         Opdrage de forældreløse.

Ordenen og vores arbejde har et etisk og humanitært idégrundlag og sigte.

Foruden at arbejde med os selv på det personlige plan, arbejdes der også med flere forskellige humanitære opgaver.

Hvad er Odd Fellow Ordenen?

Vi er en åben, dynamisk og moderne organisation med etik, livsglæde og venskab i højsædet – og vi fortæller gerne om vort virke. Dog holder vi ritualerne for os selv. Den der står foran en indvielse eller en gradetildeling skal have en unik oplevelse, som vil blive husket resten af livet.

Vores loge har 80 søstre med spredt aldersfordeling. Ordens medlemmer kommer fra alle samfundslag.

Vi mødes den 2. og den 4. onsdag i måneden fra kl. 19:30 til kl. 23:00. Terminen går fra september til maj måned. Ingen møder om sommeren.

I maj måned arrangerer vi en sommerudflugt for alle søstre.

En logeaften

Odd Fellow Ordenen lægger vægt på, at den enkeltes stilling i samfundet ikke har nogen betydning i logen, hvorfor der bæres ensartet påklædning.

Ved almindelige logemøder bærer søstrene en kort sort kjole, kan være overdel og nederdel. Dertil sorte strømper og sorte sko. Ved særlige lejligheder bæres en lang sort kjole, kan være overdel og nederdel, og hvide handsker.

Selskabeligt samvær

En aften i logen foregår i 2 dele. Først det egentlige arbejdsmøde i logesalen, derefter det selskabelige samvær, hvor der er mulighed for at købe lidt at spise og drikke. Der lægges vægt på, at alle kan få tid til at sludre sammen om det, der optager det enkelte medlem. Møderne vil normalt være afsluttet ca. kl. 23:00.